UA-24317514-2
mobirise.com

Hieronder vind je de mogelijkheden met betrekking tot Graphic Designs die ik voor je kan maken. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent? Ik maak ook ontwerpen op verzoek. 

Mijn doel als Graphic Designer: ieder ontwerp persoonlijk, uniek en memorabel maken.

Geboortekaartjes

De geboorte van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Maak daarom het geboortekaartje voor jullie kindje uniek en speciaal en laat het door Melanie Jo ontwerpen.

Trouwkaarten

Iedere bruiloft heeft een eigen thema. Laat jullie trouwkaart door Melanie Jo ontwerpen zodat de trouwkaart perfect aansluit bij jullie wensen.

Uitnodigingen

Ga je een feestje vieren? En wil je graag een persoonlijke uitnodiging versturen die bij de gelegenheid past? Laat je uitnodiging door Melanie Jo ontwerpen.

Visitekaartjes / Folders / Flyers

Een goede (eerste) indruk achterlaten en herkenbaar zijn voor klanten met je logo, visitekaartje, folder en/of flyer? Laat je logo, visitekaartje, folder en/of flyer ontwerpen door Melanie Jo.

Curriculum Vitae

Opvallen met je CV en eruit springen tussen alle andere kandidaten bij een potentiƫle werkgever? Laat de layout van jouw CV door Melanie Jo ontwerpen.

Stamboom

Ben je op zoek naar een origineel stamboom ontwerp met foto's van jouw familie? Laat jouw stamboom door Melanie Jo ontwerpen in de vorm van een diamant of hart.

Follow me!