UA-24317514-2
Mobirise

Hi! Mijn naam is Melanie Jo. Ik ontwerp sinds enige tijd logo's, visitekaartjes, trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en andere communicatiemiddelen voor vrienden, familie en verschillende werkgevers. Omdat ik zoveel plezier beleef aan ontwerpen, zet ik dit voort via mijn onderneming Melanie Jo Graphic Designs.


Al van jongs af aan houd ik van tekenen, schilderen en andere creatieve activiteiten. Mijn favoriete vak op school was dan ook uiteraard Tekenen. In de loop der jaren heb ik verschillende kunstwerken gemaakt. Onder andere een serie van papier-maché op doek. Enkele kunstwerken zijn hieronder te bekijken.

Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met diverse grafische programma's waar je de meest prachtige communicatiemiddelen mee kunt ontwerpen. In mijn werk als Communicatie- en Marketingmedewerker bij diverse werkgevers heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met die programma's en onder andere een huif voor een vrachtwagen en een magazine ontworpen.


Maar ook in mijn vrije tijd maak ik graag Graphic Designs. Inspiratie haal ik uit allerlei dingen. Vooral steden (zoals Parijs!), natuur, dieren (zoals paarden!) en andere kunstenaars inspireren mij.

Mijn favoriete kunstwerk is geschilderd door Benjamin West (Phaeton Soliciting Apollo for the Chariot of the Sun). Ik zag het een paar jaar geleden in het Louvre en kon mijn ogen er niet vanaf houden.


Andere kunstenaars die mij inspireren zijn Gustav Klimt, Alphonse Mucha, Pierre-Auguste Renoir, Camille Pisarro, Paulus Potter, M.C. Escher, Katsushika Hokusai en mijn alltime favorite... Vincent van Gogh! Maar ik bewonder ook illustrators zoals Laura Laine en Valeria Docampo en ontwerpers waaronder Verner Panton, Arne Jacobsen en Pou Henningsen.


Wil je meer weten? Stuur mij een berichtje. Hartelijk dank voor je interesse in mij en mijn werk! Groeten, Melanie Jo

Follow me!